Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έτο: «Έρχομαι και με τα πόδια στη Ντιναμό»

Ο δεξιός μπακ του «δικεφάλου» μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα 24sata.hr δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόκριση της Ντιναμό Ζάγκρεπ στους ομίλους του Champions League. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα επέστρεφε στην αγαπημένη του ομάδα εφόσον κάτι τέτοιο αποτελούσε επιθυμία και του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κροατική ιστοσελίδα:

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και παίζω καλά. Όμως η Ντιναμό είναι η αγαπημένη μου ομάδα και το Ζάγκρεμπ η πόλη μου. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας; Αν η διοίκηση της Ντιναμό το αποφασίσει, θα μπω στο πρώτο αεροπλάνο και θα έρθω στο Ζάγκρεμπ. Αν δεν υπάρχουν πτήσεις, θα έρθω με το λεωφορείο. Κι αν δεν υπάρχουν ούτε λεωφορεία, θα έρθω με τα πόδια. Ο ΠΑΟΚ δεν θα ζητήσει τίποτα. Μπορώ να έρθω και ως ελεύθερος. Αν με θέλουν, ας με πάρουν τηλέφωνο και θα έρθω. Είμαι σε καλή κατάσταση και λατρεύω τη Ντιναμό», δήλωσε ο Βραζιλιάνος αλλά πολιτογραφημένος Κροάτης άσος και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Ντιναμό στο Ίντερνετ. Χάρηκα πολύ για την πρόκριση επί της Μάριμπορ και την πανηγυρίσαμε μαζί με τον τετράχρονο γιο μου, Χοακίν, που είναι κι αυτός οπαδός της Ντιναμό».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: