Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ανακοινώνει Ντεμπελέ η Τότεναμ!!

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από την Τότεναμ, η οποία περνάει στην αντεπίθεση μόλις λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Βέλγος πέρασε χθες το βράδυ από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «σπερς».

Ο 25χρονος είχε ρήτρα 15 εκατ. λιρών, ποσό που καλύφθηκε και πλέον δεν μένει κανένα εμπόδιο για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του πρώην μέσου της Αλκμάαρ. Στο να γίνει πράξη η μεταγραφή συνετέλεσε και η επιθυμία του παίκτη, καθώς ήθελε να αποχωρήσει από το «Κρέιβεν Κότατζ».

Η κίνηση αυτή έγινε μάλιστα λίγο μετά την απόρριψη της πρότασης της Τότεναμ προς στη Σαχτάρ για την απόκτηση του Γουίλιαμ που ήταν στην κορυφή της λίστας του Βίλας Μπόας. Η Φούλαμ από την πλευρά της έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Βέλγου, που δεν είναι άλλος από τον Κίραν Ρίτσαρντσον της Σάντερλαντ.

Από 'κει και πέρα, η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ύψους 25 εκατ λιρών για τον Άλαν Τζαγκόεφ, ενώ παρά τα πολλά εμπόδια που υπάρχουν δεν έχει παραιτηθεί από τις περιπτώσεις των Ζοάο Μουτίνιο και Ούγκο Γιορίς.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: