Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Παντίδος: «Θα αποδείξω πόσο λάθος έκαναν στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παντίδος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα προσαρμογή του στην ομάδα του Άρη, την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά και στα όσα θέλει να αποδείξει στον… Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για το περίεργο επίθετο του και για την προσαρμογή του στον Άρη: «Το επίθετο είναι ελληνικό. Είναι σπάνιο. Στην αρχή νόμιζαν εδώ στον Άρη ότι δεν είμαι Έλληνας. Όλα μια χαρά μέχρι στιγμής. Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα. Οι παίκτες με υποδέχθηκαν και όλα είναι μια χαρά».

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: «Πρεμιέρα ήταν αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ. Πήγαμε για το καλύτερο, αλλά ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς και τους έδωσε ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα στη συνέχεια αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα είναι αμιγώς ελληνική, ενώ παράλληλα έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας: «Ο Έλληνας σέβεται τη φανέλα και με το ελληνικό φιλότιμο μπορεί να κερδίσει αρκετά η ομάδα από αυτόν .Όταν μια ομάδα είναι νέα είναι και άπειρη. Όμως ο Άρη είναι Άρης και πρέπει να δίνουμε το 100% για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Η εικόνα με τον Πανιώνιο δεν μας αντιπροσωπεύει. Με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα πολύ ψηλά».

Για την εμπειρία του Μάκη Κατσαβάκη και για το πότε η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματά της: «Μας έχει βοηθήσει πολύ. Κάναμε καλά φιλικά και δείξαμε καλά στοιχεία στην προετοιμασία. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα παίζει καλύτερα και θα αρχίζει να στρώνει. Είναι θέμα χρόνου».

Για την καριέρα του ως τώρα και τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Είχα παίξει ένα ματς στα πλέι οφ με την ΑΕΚ με προπονητή τον κύριο Πεσέιρο. Μετά δεν κύλησαν όλα ρόδινα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόσεξε εμένα και πολλά άλλα παιδιά. Έκανα το αγροτικό μου στη Β Εθνική. Θα προσπαθήσω να αποδείξω εδώ το λάθος που έκαναν εκεί. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στον Άρη. Θα αποδείξω σε όλους πόσο λάθος έκαναν στο παρελθόν με τη βοήθεια του Άρη».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μπροστά στο κοινό του Άρη: «Ποιος δεν θέλει αν παίξει στην έδρα του Άρη. Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακή με τον ΟΦΗ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει για να πάρουμε τη νίκη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: