Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κατσουράνης: «Το Europa ήταν ο στόχος»

Κατσουράνης: «Το Europa ήταν ο στόχος»
Το Europa League ήταν από την αρχή ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το 0-0 κόντρα στη Μάλαγα. Στη συνέχεια, ο Έλληνας μέσος παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας από την Ανδαλουσία και στα δύο παιχνίδια για τα play offs του Champions League, τονίζοντας πως τώρα οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Νομίζω πως δίκαια η Μάλαγα προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Γενικά ήταν καλύτερη από εμάς και στα δύο παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης.

Για την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού στα δύο παιχνίδια με τη Μάλαγα: «Η Μάλαγα είχε το σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήρθε, έκλεισε τους χώρους και γι’ αυτό δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για τη συμμετοχή στο Europa League: «Ο στόχος αυτός ήταν, αλλά εμείς προσπαθήσαμε για την υπέρβαση. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης στη δύσκολη αναμέτρηση της Παρασκευής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για μένα είναι λαμπερή διοργάνωση το Europa League, άλλωστε δεν ξέρω καμία ελληνική ομάδα που να το έχει πάρει… Το μόνο που μένει είναι να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε καλή παρουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: