Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Διπλό πρόκρισης η Ντιναμό!!

Διπλό πρόκρισης η Ντιναμό
Ούτε η ίδια η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα περίμενε ότι θα περνούσε τόσο εύκολο βράδυ στη Σλοβενία απέναντι στη Μάριμπορ στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κροάτες επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και με συνολικό σκορ 3-1, πήραν την πρόκριση για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, θέλοντας να… καθαρίσουν από την αρχή την υπόθεση πρόκριση. Η πίεση των παικτών της Ντιναμό απέφερε καρπούς πολύ νωρίς στο παιχνίδι, καθώς στο 12ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Τονέλ, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Μετά την επίτευξη του γκολ οι Κροάτες προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα τέρματα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Κελάβα, με αποτέλεσμα η ήττα και ο αποκλεισμός να έρθουν φυσιολογικά.

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μέχιακ, Ραχτσέβιτς, Άργκχους, Φιλίποβιτς (46’ Μεζγκά), Μίλετς, Ιμπραΐμι (70’ Κόμαζετς), Τσβιγιάνοβιτς, Μερτέλι, Ταβάρες, Μπέριτς

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Ιμπάνιεθ, Σίμουνιτς, Τόνελ, Βίντα, Αντέμι (46’ Καλέγιο), Σαμίρ (83’ Κριστάνοβιτς), Μπαντέλι, Μπεκιράι, Κοπ

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης:






πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: