Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κι εάν πάρει το καπελάκι του και φύγει;

Εάν αυτοί οι οποίοι μπούκαραν στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς με τη Ραπίντ φταίνε μία φορά, η ΠΑΕ φταίει δέκα! Αιτία; Του Άρι Νικολάκη.
Κι εάν πάρει το καπελάκι του και φύγει;
Δεν έκανε οτιδήποτε, για να μην μπουκάρουν. Με την έννοια του «το προλαμβάνειν εστί θεραπεύειν»!
Υπερβολή; Διόλου! Ούτε κατά στάλα δεν υπερβάλλουμε …
Αυτό το κακό χούι γενεών ΠΑΟΚτσήδων (θυμούνται οι παλιότεροι την «μπούκα» με την Παρί Σεν Ζερμέν …) το ανέχονται γενεές διοικήσεων της ΠΑΕ. Και το πληρώνουν πανάκριβα. Δεν κάνουν το παραμικρό, να το εμποδίσουν!
Με άλλα λόγια; Είναι μία ανίατη ασθένεια. Με συνεχείς μεταστάσεις αλλά … Οι διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – κι οι ισχυρές οικονομικά κι οι αδύναμες – δεν τόλμησαν, να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν τόλμησαν να επέμβουν «χειρουργικά». Για να ανακόψουν την εξέλιξη της καλπάζουσας μορφής αυτής της ανίατης αρρώστιας.
Έτσι συνεχίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πληρώνει σε πρόστιμα και σε απώλειες εσόδων ιλιγγιώδη ποσά. Γιατί ιλιγγιώδη; Επειδή προκαλούν ίλιγγο όταν καθίσταται σαφές ποιές και πόσες μεταγραφές θα μπορούσε – με αυτά τα ποσά – να πραγματοποιήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
Η κατάσταση πάντως, μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ραπίντ ξεπέρασε κάθε όριο. Κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πλέον, τον κίνδυνο …εξαφάνισης της από τον ευρωπαϊκό χάρτη για μία τριετία! Με άλλα λόγια; Αγωνιστική κι οικονομική καταστροφή διαφαίνεται στον ορίζοντα της. Ίσως … Λέμε, ίσως και διοικητική. Ποιός εγγυάται, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα κάτσει στον ΠΑΟΚ, να πληρώνει τζάμπα μαγκιές; Ποιος διαβεβαιώνει , ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα κάτσει στον ΠΑΟΚ με τον κίνδυνο τα έσοδα της ΠΑΕ να πιάσουν τον πάτο;
Η κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ, πάρα πολύ κρίσιμη. Και για αυτήν φταίνε περισσότερο οι διοικήσεις παρά οι φίλοι του «δικέφαλου» για τις «μπούκες» στο γήπεδο. Μια ζωή βλέπετε, η … δίοδος κερκίδας, αγωνιστικού χώρου παραμένει ανοικτή. Σα να συντηρείτε, μάλιστα. Η περίφημη … κερκόπορτα της Τούμπας είναι σαν ανοικτή πληγή. Και συνεχώς πυορροεί! Με ιλιγγιώδες κόστος.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και για να ακριβολογούμε, όσοι εκ των παλαιών και νέων γενεών έχουν στο DVA τους την «μπούκα» στο γήπεδο, δεν αλλάζουν. Όσες προσπάθειες κι εάν έγιναν, δεν αλλάζουν. Και δεν περιορίζονται βέβαια. Δεν εμποδίζονται. Η ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την οποία σας λέγαμε!
Εδώ φέρονται μάλιστα, ακόμη κι ως προγραμματισμένες κάποιες …εισβολές ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα. Κόντρα στη Ραπίντ όμως, δεν ήταν τέτοια. Ήταν απλά επίδειξη …τζάμπα μαγκιά τους. Πληρώνεται πάντως, πολύ, πάρα πολύ ακριβά από τον Ιβάν Σαββίδη. Με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ να ακολουθεί τη λαθεμένη πεπατημένη προηγούμενων επί του θέματος.
Γι αυτό σας λέμε: Πολύ φοβόμαστε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, να πληρώνει … τζάμπα μαγκιές.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: