Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σέτελ: «Θα απαντήσουμε στο γήπεδο»

Ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Πίτερ Σέτελ τόνισε ότι οι Αυστριακοί πήραν μάθημα στην Τούμπα.
Ο τεχνικός της Ραπίντ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (30/08) με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι η ομάδα του θα απαντήσει στο γήπεδο.
Αναλυτικά ο Σέτελ ανέφερε:
«Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, ούτε και οι παίκτες, από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια με πολλή ζέστη, ενώ έξω γίνονταν επεισόδια. Είναι δύσκολο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας και θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο.
Συζητήθηκαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και από τους παίκτες. Και την επομένη του αγώνα ήταν ένα μεγάλο θέμα. Αλλά κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα, δε θα πρέπει να είναι το ίδιο μεγάλο θέμα… Σκέφτομαι ξανά, ότι και αύριο θα είναι πολύ σφιχτά. Αλλά όταν έχεις πάρει το μάθημα σου από το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να είσαι σε θέση να κερδίσεις στην έδρα σου και με την υποστήριξη των οπαδών σου».
Ο αρχηγός της Ραπίντ, Στέφεν Χόφμαν, τόνισε από την πλευρά του : «Το 2-1 δεν έπρεπε να μας συμβεί, αλλά είδαμε στην Ελλάδα, ότι παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας αύριο, θα το δούμε. Στη Θεσσαλονίκη ήταν και πιο δύσκολα, αφού λόγω των όσων έγιναν, δεν είχαμε πολύ χρόνο για προθέρμανση».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: