Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κοέλιο: «Να γίνω ένα με τον Άρη»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νούνο Κοέλιο, παρέθεσε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt», όπου αναφέρθηκε στα όσα συνάντησε στην πρώτη του εβδομάδα στην Ελλάδα και στον Άρη, αλλά και στη μεταχείριση που είχε από την Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντιμετώπιση που είχε από τη Μπενφίκα: «Θα ήθελα να μου είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά και δεν εννοώ τους διοικούντες. Εγώ ήθελα να παίζω. Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες για να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για την κρίση που πλήττει την Ελλάδα: «Δεν βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα στην Πορτογαλία. Είμαι βέβαια μόλις μια βδομάδα εδώ και η κρίση είναι παγκόσμια, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Όπως και να έχει εγώ θέλω να παίξω, να γίνω ένα με την ομάδα και θα δούμε πως θα πάει».

Για το πώς του φαίνεται η προοπτική του Άρη: «Έχω κάνει μία προπόνηση μέχρι σήμερα, αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς φιλάθλους. Θα είναι μια εμπειρία για μένα στο εξωτερικό. Ο Άρης είναι μια ομάδα που επενδύει σε νέους Έλληνες παίκτες».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: