Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δίψα για την κούπα!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο "Μπερναμπέου" την Μπαρτσελόνα και χρειάζεται μόνο νίκη για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. Την περασμένη Πέμπτη οι δυο αιώνιοι αντίπαλοι, κοντραρίστηκαν στο "Καμπ Νου" για τον πρώτο αγώνα του συγκεκριμένου θεσμού, με τους "μπλαουγκράνα" να κερδίζουν με το ρευστό 3-2. Ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος ισχύει και έτσι η "βασίλισσα", χρειάζεται μια απλή νίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο πλαίσιο Super Cup και η Ρεάλ το έχει κατακτήσει τέσσερις (πέρσι το κατέκτησε η Μπαρτσελόνα). Στις δυο φορές που η ρεβάνς έγινε στη Μαδρίτη, η "βασίλισσα" επικράτησε με σκορ 4-1 (το 1990 και το 1997).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από νέα κακή εμφάνιση και ήττα από την Χετάφε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει στη διάθεση του, τόσο τον Πέπε, όσο και τον Μόντριτς. Αντίθετα, ο Βιλανόβα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Πουγιόλ, παρότι υπέστη κάταγμα στη μύτη (με προστατευτική μάσκα θέλει να αγωνιστεί).

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4-2-3-1): Κασίγιας - Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο - Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Εζίλ, Ρονάλντο - Μπενζεμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-3-3): Βαλντές - Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο ή Πουγιόλ, Άλμπα - Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα - Πέδρο, Μέσι, Σάντσες


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: