Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Υπάρχει -και- λογική στην μπάλα!!

O Aντώνης Κατσαρός αναλύει τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έπαιξε κόντρα στη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός.
Υπάρχει -και- λογική στην μπάλα
Οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έτσι κι αλλιώς δεν ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού και επιβεβαιώθηκαν υπέρ της Μάλαγα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας. Υπογραμμίζοντας ότι σε τόσο υψηλό επίπεδο υπάρχει λογική και αποδίδεται δικαιοσύνη.
Οι Ισπανοί, με οδηγό το 2-0 του πρώτου αγώνα, κράτησαν χτες τον έλεγχο του παιχνιδιού στα όρια της τυπικής διαδικασίας και εξασφάλισαν αυτοί το εισιτήριο για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κερδίζοντας την πρόκριση χάρη στο χαμένο πρώτο ημίχρονο από τους «πράσινους» στην Ισπανία. Με τον Παναθηναϊκό να περιμένει πλέον την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την Παρασκευή το μεσημέρι.
Οι «πράσινοι» έμειναν στην ισοπαλία, χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν την κακή προϊστορία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που δεν τους έχει επιτρέψει ποτέ να προκριθούν, όταν στο πρώτο ματς ηττήθηκαν με δύο γκολ διαφορά. Ενώ διατήρησαν και τα κακά του ποσοστά, που τους θέλουν να έχουν νικήσει μόλις τρεις φορές στο παρελθόν Ισπανικές ομάδες. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε όταν δεν υπάρχει στο ρόστερ διαθέσιμος επιθετικός μεγάλης κλάσης που θα τους βοηθήσει να σκοράρουν και να βάλουν τις βάσεις για να αποκλείσουν μία ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου;
Ο Φερέιρα ξεκίνησε με 4-3-3 για να αιφνιδιάσει τον πελεγκρίνι, εγκαταλείποντας το 4-2-3-1. Η επιθετική τριάδα πάντως με τους Φορναρόλι, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο έμεινε αποκομμένη από την ανάπτυξη της ομάδας, η οποία γινόταν κυρίως από τα πλάγια, χωρίς επιτυχία με Σπυρόπουλο και Βύντρα.
Η Μάλαγα από το πρώτο μέρος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να απειλήσει από το γύρισμα του Σπυρόπουλου στα πρώτα λεπτά στην Ισπανική περιοχή, αλλά και με το απευθείας φάουλ από εξαιρετική θέση του Χριστοδουλόπουλου στο 19΄, αλλά σπατάλησε και τις δύο προσπάθειες.
Η Μάλαγα μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να τελειώσει από νωρίς την πρόκριση. Το σουτ του καλύτερου ποδοσφαιριστή της (μαζί με τον Χοακίν) Τουλαλάν στο 52΄ ήταν το καλύτερο στο ματς και λίγο έλειψε να βάλει μπροστά τους Ισπανούς. Ο Φερέϊρα γύρισε το σύστημα σε 4-2-3-1 με τον Μαυρία στο γήπεδο αριστερά, τον Χριστοδουλόπουλο δεξιά και τον Σισοκό ελεύθερο πίσω από τον Φορναρόλι. Η ιστορία όμως δικαίως ολοκληρώθηκε χωρίς να γράψει γκολ.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: