Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Παπάζογλου: «Δεν απέδειξα ότι μπορώ να είμαι βασικός στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν του ΟΦΗ, Σάκης Παπάζογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του αλλά έκανε και την αυτοκριτική του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά μίλησε για τη νέα του ομάδα, τον ΟΦΗ:

«Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά, είναι όμορφα και το κλίμα στο νησί είναι εξαιρετικό. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές».

Για την κατάσταση στον ΌΦΗ:

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όπως και σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Δεν είναι καλά τα οικονομικά, υπάρχει και ο περιορισμός στις μεταγραφές. Υπάρχει όμως ένας προπονητής έμπειρος που βοηθάει. Η ομάδα ξεκίνησε με ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή και με λίγες προσθήκες πιστεύω θα γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Για τη συνεργασία με τον Αναστόπουλο:

«Είναι πάρα πολύ καλός ξέρει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές και με την ψυχολογία και έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του στην απόφασή μου να έρθω στην ομάδα. Δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά αλλά με γνωρίζει από τους μικρούς του Άρη».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Η Ξάνθη δεν είχε την κλασική ευκαιρία, εμείς την είχαμε».

Για τις προσδοκίες που έχει στη νέα του ομάδα:

«Δεν σκέφτομαι όπως σκέφτονται οι άλλοι. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που θέλω να αγωνίζομαι, στον ΠΑΟΚ δεν πήρα παιχνίδια στα πόδια μου και πήρα έτσι την απόφαση να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Τώρα αν ευθύνεται άλλος ή εγώ που δεν έπαιξα στον ΠΑΟΚ είναι άλλο θέμα. Ήρθα στον ΟΦΗ για να δείξω τα στοιχεία μου και να ανοίξουν άλλοι ορίζοντες για την καριέρα μου».

Για το τι έφταιξε και δεν «έπιασε» στον ΠΑΟΚ:

«Συγκυρίες, φταίω και εγώ , το παραδέχομαι. Δεν έδεσε από την αρχή το γλυκό. Και δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι πρέπει να είμαι βασικός. Νομίζω το όλο κλίμα στην ομάδα, στη Θεσσαλονίκη, το όλο κλίμα γύρω από το όνομά μου έπαιξε ρόλο. Τη χρονική στιγμή που μετακόμισα στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν έτοιμος για τις προσδοκίες που είχα, δεν πήρα τις ευκαιρίες που μου είχε δώσει ο προπονητής κι αυτό επηρέασε αρνητικά. Δεν ξέρω τι έπαιξε ρόλο για να μην εκπληρώσω τις προσδοκίες και όσο έμενα παραπάνω δεν θα ήταν καλό για μένα».

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες εφόσον κέρδισε στο πρώτο ματς. Είναι επικίνδυνος αγώνας, η Ραπίντ είναι ομάδα με όνομα στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες, πρέπει να προσέξει. Ο ΠΑΟΚ έχει το χαρακτήρα και τους παίκτες για να πάρει την πρόκριση. Για το ότι εκτός έδρας πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, μετρά ο χαρακτήρας που έχει σαν σύνολο. Οι παίκτες που έχει μέσα. Παίρνει δύναμη από τον κόσμο, θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου στην Αυστρία. το έχω ζήσει».

Για τον Αθανασιάδη:

«Αφού έχει πετύχει τόσα γκολ μέχρι στιγμής, το μόνο που περιμένει κανείς είναι να πετύχει περισσότερα. Σκοράρει συνέχεια είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει τα προσόντα και, το κυριότερο, σκοράρει σε ανύποπτη στιγμή».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πετύχει στο πρωτάθλημα:

«Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, που οικονομικά ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες, θα δούμε αγωνιστικά, δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που να έχουν τον πήχη πιο ψηλά από τον ΠΑΟΚ».

πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: