Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Επιθετικός εδώ και τώρα!!

Στη Νέα Σμύρνη ακόμη και ο πιο… αισιόδοξος οπαδός του Άρη είδε ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας εστιάζεται στην επίθεση. Οι «κίτρινοι» δεν είχαν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, να αναπτυχθούν σωστά, να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πανιωνίου.
Το πρόβλημα αυτό προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να λύσει η διοίκηση του Άρη. Τα στελέχη της, μετά και την ανέλπιστα κακή εικόνα στη Νέα Σμύρνη, επιδιώκουν έστω και την ύστατη στιγμή να βρουν το αντίδοτο. Να βρουν τον παίκτη ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει επιθετικά τον Άρη. Τα εμπόδια που έχουν συναντήσει στην προσπάθειά τους είναι πολλά, μερικά αξεπέραστα, όπως για παράδειγμα το οικονομικό, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή το αργότερο θα έχει κλείσει το θέμα του φορ. Οι συζητήσεις με τον… υποψήφιο είναι στην τελική ευθεία. Στην Αλκμήνης λειτουργούν με άκρα μυστικότητα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσουν. Αισιοδοξούν ότι ακόμη και σήμερα μπορεί να κλείσουν θέμα και να ανακοινώσουν τη μεταγραφή, ευελπιστώντας βέβαια ότι θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που συναντούν.

Η περίπτωση Καρντέκ

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Αλαν Καρντέκ θα ξέρει το μέλλον του, αν αυτό είναι εντός ή εκτός Μπενφίκα και ο Άρης περιμένει στη… γωνία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Καρντέκ, Ρεϊνάλντο Πίττα στην ιστοσελίδα «sapo.pt» ο πελάτης του δεν είναι χαρούμενος με αυτό που βιώνει. Με τους Ροντρίγκο, Καρντόζο και Σαβιόλα στην ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε χρόνο συμμετοχής. Ζητήθηκε δανεικός από διάφορες ομάδες, αλλά η Μπενφίκα απαίτησε πολλά χρήματα στο παρελθόν. «Αν αύριο έχουμε μια ευκαιρία, αφήστε μας να καθίσουμε και να τη συζητήσουμε», είπε ο Πίττα σε ότι αφορά το ενδεχόμενο δανεισμού του Καρντέκ σε κάποια ομάδα.

Ο Σικαλιάς και… ο άλλος

Ενίσχυση ο Άρης δεν χρειάζεται μόνο στην γραμμή κρούσης, χρειάζεται και στα μπακ, αφού ο Κατσαβάκης δεν δείχνει εμπιστοσύνη –ακόμη- στους Μαργαρίτη, Τσουκάνη. Ο Άγγελος Σικαλιάς παραμένει η πρώτη επιλογή, ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική έτοιμη λύση. Αν η Δόξα επιμείνει κι? άλλο για τη μη παραχώρηση του παίκτη με τους δικούς της όρους, τότε υπάρχει η άλλη λύση. Μάλιστα λέγεται ότι στην Αλκμήνης έχουν μιλήσει με τον… υποψήφιο αλλά περιμένουν πρώτα να δουνε τι θα γίνει με τον Σικαλιά για να προχωρήσουν ύστερα πιο λεπτομερώς στην άλλη περίπτωση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: