Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ζέμαν: «Αυτά μόνο στην Ιταλία γίνονται»

Ζέμαν: «Αυτά μόνο στην Ιταλία γίνονται»
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναβολή του αγώνα της Κάλιαρι με τη Ρόμα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τις δημοτικές αρχές της πόλης και έκανε τον προπονητή των Ρωμαίων, Ζντένεκ Ζέμαν να γίνει έξαλλος με αυτή.

Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αλλά για λόγους ασφαλείας, αναβλήθηκε.

«Αυτά μόνο στην Ιταλία μπορούν να γίνουν», τόνισε ο προπονητής των «τζιαλορόσι» για να προσθέσει ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φράνκο Μπαλντίνι:

«Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει τώρα να επανεκτιμήσουμε τη στρατηγική μας».

Η Ρόμα αποχώρησε από τη Σαρδηνία και η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζει το ενδεχόμενο να κατακυρωθεί ο αγώνας με 3-0 υπέρ της.

Από την άλλη μεριά η Κάλιαρι αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, λόγω αναβολής αγώνα εξαιτίας ανεύθυνης συμπεριφοράς.

«Η απόφαση να προσέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο, μας ανάγκασε να πάρουμε την απόφαση να αναβάλουμε τον αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση του τοπικού δημοτικού συμβουλίου.

Οι Σαρδηνοί μέχρι τώρα αγωνίζονταν στην Τεργέστη και θα αγωνίζονταν στο καινούριο τους γήπεδο αλλά ο δήμαρχος της πόλης που εδρεύει η ομάδα αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και το θέμα ασφαλείας που θα προέκυπτε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: