Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Με τους «δεύτερους» ο Ράμος!!

Με τους «δεύτερους» ο Ράμος
Με την αναπληρωματική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αγωνίζεται ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έμεινε εκτός αρχικού σχήματος από τον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως γράφει η «AS», ο διεθνής στόπερ αποτέλεσε με τον Ραούλ Αλμπιόλ το αμυντικό δίδυμο στην προπόνηση κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού της Παρασκευής, όπου συνήθως φαίνεται ποιοι παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα της «βασίλισσας» στο επόμενο ματς.

Ο λόγος είναι ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του συνηθίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους δύο ημέρες πριν από κάθε παιχνίδι και εν όψει του αποψινού αγώνα με την Ράγιο Βαγεκάνο τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για τον Ισπανό αμυντικό.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέρα για τον Ράμος που ήταν με τις ρεζέρβες και ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν να μην έχουν καλές σχέσεις μετά τις μέτριες εμφανίσεις του πρώτου στους αγώνες με Σεβίλλη, Χετάφε, Γρανάδα και Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Ραφαέλ Βαράν - που αντικατέστησε τον Ισπανό – πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και αρχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο, παρότι όλο αυτό το διάστημα είχε μείνει στον πάγκο.

Όσον αφορά τον Ράμος, ο Μουρίνιο θα ήθελε να δει τον 26χρονο παίκτη να επιστρέφει στις περσινές του πολύ καλές εμφανίσεις, όταν και έπαιξε σε 51 αγώνες για την Ρεάλ. Ο Πορτογάλος κατανοεί ότι ο διεθνής στόπερ μπορεί να είναι καταπονημένος από το Euro 2012, αλλά θεωρεί ότι οι εμφανίσεις του είναι πολύ κάτω του μετρίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: