Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Έχει μέλλον με τη Γιουβέντους ο Πογκμπά»

«Έχει μέλλον με τη Γιουβέντους ο Πογκμπά»
Το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά έπλεξε ο Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη με σκορ 2-0 της Γιουβέντους επί της Κιέβο Βερόνα. Στη «Γηραιά Κυρία» αποφάσισαν να ξεκουράσουν τον Αντρέα Πίρλο και ο Γάλλος χαφ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση.

«Είχαμε κάποιες πολύ θετικές αντιδράσεις από το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας κόντρα στην Κιέβο, αφού αμύνθηκαν καλά και χρειάστηκε να δείξουμε υπομονή», ανέφερε αρχικά ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε που είναι τιμωρημένος μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια στάθηκε στο ντεμπούτο του 19χρονου Πολ Πογκμπά:

«Έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει μέλλον με αυτό τον σύλλογο. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να τα πάει καλά στην Ιταλία. Όπως ο Πίρλο. Ο Πογκμπά ήταν ο παίκτης που μαρκαρίστηκε περισσότερο απόψε (χθες) και έτσι η ομάδα έπρεπε να βρει άλλες λύσεις για να περάσει μπροστά η μπάλα».

Καταλήγοντας, ο Καρέρα μίλησε για την εκπληκτική εμφάνιση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα: «Είναι σε περίοδος φόρμας αυτή τη στιγμή. Θα δούμε αν την Τρίτη θα είναι βασικός στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσει και να τα δουλέψει περισσότερο, αλλά η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία μετά το 2-0».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: