Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

«Κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»
Θέση για όσα έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες στου Ρέντη και βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας για τους «καβγάδες» Τζεμπούρ-Φουστέρ και Πάντελιτς-Ντιόγκο, πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Υπήρχαν δύο περιστατικά που γίνονται σε ομάδες. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια», αναφέρουν οι Πειραιώτες.

Στο διαδίκτυο, το επεισόδιο του Τζεμπούρ με τον Φουστέρ πριν τον αγώνα με την Σάλκε αλλά και αυτό του Ντιόγκο με τον Πάντελιτς τις προηγούμενες μέρες, πήραν μεγάλη έκταση και στην ΠΑΕ αποφάσισαν να πάρουν θέση επί του θέματος.

Όπως ενημέρωσαν λοιπόν, τα δύο αυτά περιστατικά έλαβαν χώρα στου Ρέντη με «πρωταγωνιστές» τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι κανένα από αυτά δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Επίσης, από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε ομάδες ειδικά σε εποχές που υπάρχει ένταση και ήττες σε ματς όπως κόντρα στην Σάλκε. Αυτό που ξεκαθαρίζουν όμως, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και τα δύο αυτά περιστατικά δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως για το κλίμα που επικρατεί.

Σημειώνεται, ότι διάθεση να "κλείσει" το θέμα εξέφρασε και ο Ντιόγκο, με τοποθέτησή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: