Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Έκανε… σεφτέ στο τέλος!!

Έκανε… σεφτέ στο τέλος
Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία μέρα του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», ωστόσο ο ΑΓΟΡ κατάφερε και έκλεισε τη διοργάνωση νικηφόρα. Οι Ρεθυμνιώτες επικράτησαν του Απόλλωνα Πατρών 68-65 με τις δύο ομάδες να έχουν απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες. Πρόβλημα με Αργυρόπουλο στους «μελανόλευκους»

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Από την αρχή είχε προβάδισμα και σιγά-σιγά το διεύρυνε. Ο ΑΓΟΡ ήταν πιο επιθετικός και προηγήθηκε 16-9, όμως κάπου εκεί ήρθε προσωρινά η αντίδραση των Πατρινών, καθώς μείωσαν τη διαφορά στους δύο και πιο συγκεκριμένα 22-20. Κάπου εκεί ήρθε το «σοκ» για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, καθώς είδε τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο να συγκρούεται με τον Ντούβνιακ και να μην μπορεί να συνεχίσει, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να «πέφτει» πάνω του.

Στη συνέχεια, ο ΑΓΟΡ «ανέβασε στροφές» και με επιμέρους σκορ 14-2 διαμόρφωσε το 39-26 υπέρ του, που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες σκόραραν ταυτόχρονα και η διαφορά παρέμενε σε διψήφια διαφορά. Ένα ξέσπασμα του Απόλλωνα στα τελευταία λεπτά της περιόδου, έφερε το σκορ στο 52-46 υπέρ των νησιωτών, κάνοντας και πάλι ντέρμπι το ματς.

Οι Πατρινοί πίεσαν κι άλλο, μείωσαν στους τρεις πόντους, όμως το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του ΑΓΟΡ να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», με σκορ 68-65.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 39-26, 52-46, 68-65



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: