Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τι είπε ο Τσιώλης για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού...!!

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θέλησε να σχολιάσει ευθέως τις φήμες που ακούστηκαν περί Ολυμπιακού, σχολιάζοντας πως "προσπαθώ να βγάζω προς όφελος της ομάδας όλα όσα ακούγονται".
Τι είπε ο Τσιώλης για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού...
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη
Για τον αγώνα: «Ήταν μια δίκαιη νίκη. Είναι τρεις βαθμοί που μας ανεβάζουν στη βαθμολογία. Βλέπουμε με αισιοδοξία τα δύο ματς που έχουμε στη συνέχεια κόντρα στις κορυφαίες ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μετά το 2-0 θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Ο ενθουσιασμός μας έκανε να έχουμε βιαστικές κινήσεις. Στο 2-0 πληρώσαμε μια αντεπίθεση και δεχθήκαμε γκολ. Για 15 λεπτά είχαμε πίεση, παρότι δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Να πω ότι χαρήκαμε τη νίκη και λόγω του κ. Μπάκου που μας τη ζήτησε στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα. Πλέον βλέπουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».
Για όσα θέλει να αλλάξει στο παιχνίδι του Αστέρα και τα όσα κρατάει: «Θέλουμε περισσότερη ομαδικότητα, περισσότερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη διαχείριση του χρόνου και του σκορ. Σε αυτά τα τρία πρέπει να επικεντρωθούμε. Αν έχεις υψηλούς στόχους πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά».
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Προσπαθώ να βγάζω προς όφελος της ομάδας όλα όσα ακούγονται. Πάνω από όλα είναι ο Αστέρας, μια ομάδα υγιέστατη που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε προτάσεις και να ακούγεται το όνομα μας για μεγάλες ομάδες. Και αυτό ακόμα προσπαθούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για όφελος της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: