Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πανόπουλος: «Είμαστε για τα… μπάζα»

Πανόπουλος: «Είμαστε για τα… μπάζα»
Για τα… χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της δικής του ομάδας μίλησε μετά την ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Πανόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας αναφέρθηκε στην παραίτηση Ουζουνίδη, που τόνισε ότι τον ξάφνιασε, ενώ σχολίασε την κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα.

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι χειρότερο από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με εξέπληξε η κίνηση του Ουζουνίδη, εγώ πίστευα ότι ήταν ότι καλύτερο για την Ξάνθη, αυτός επέμενε. Εγώ τον στήριξα και πέρσι. Πίστευε και ο Μαρίνος ότι η ομάδα ήταν πολύ soft και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Επειδή δεν το περίμενα την ομάδα θα την τρέξει για λίγες ημέρες ο Δανιήλ, γιατί το τιμ που υπάρχει είναι πολύ νεανικό και δεν έχει εμπειρία από επαγγελματικό πρωτάθλημα», τόνισε σχετικά για την παραίτηση του Ουζουνίδη από τον πάγκο της ομάδας.

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι χειρότερο από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται αυτό από την εικόνα, εκτός από 3-4 άντε 5 ομάδες που έχουν σχετικά ποιοτικά ρόστερ, όλες οι άλλες και βάζω και την Ξάνθη έχουν ρόστερ για τα μπάζα»!

«Όλα αυτά είναι γελειότητες. ΚοροΪδέουμε τον κόσμο, αν θυμάμαι καλά ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα έπεσαν γιατί κάποιοι τους τιμώρησαν. Εφόσον, λοιπόν, δεν ευθύνονται δεν έχουν κανένα λόγο να τους πάνε στην Β' Εθνική, πρέπει να τους πάνε στην Σούπερ Λίγκα. Στην ζωή δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, εδώ το έχουμε κάνει ένα μπάχαλο, όποιος θέλει κάνει ότι θέλει. Γι' αυτό εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ μόνο αν είναι οι τρεις ομάδες είναι να γυρίσουν στην Σούπερ Λίγκα. Είναι εντελώς άδικο. Αυτό που έχει συμβεί είναι οτι χειρότερο, ο Ηρακλής πλήρωσε τις αμαρτίες όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να έχουν ρίξει τον Ηρακλή γιατί πλαστογράφησε ένα έγγραφο», σχολίασε για τη συμμετοχή της Καβάλας, του Βόλου και του Ηρακλή στη Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: