Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παράσχος: «Βάλσαμο για εμάς η νίκη»

Παράσχος: «Βάλσαμο για εμάς η νίκη»
Απόλυτα ικανοποιημένος που ο Λεβαδειακός έκανε τη πρώτη του νίκη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

Εκτός αυτού ο τεχνικός των Βοιωτών μίλησε κολακευτικά για τον Πανιώνιο και την ομάδα που έχει «χτίσει» ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ τα «έχωσε» και στους δημοσιογράφους που διέδιδαν ότι είναι κοντά στην απόλυση.

«Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Ευτυχίσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Δεν είναι τυχαίο που στο 17' το σκορ ήταν 3-0. Ξεκινήσαμε επιθετικά και αυτά τα παιδιά δικαιώθηκαν. Είναι βάλσαμο και μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορεί να έχει διάρκεια αυτή η ομάδα και να παίξει και όμορφο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Πανιώνιος είναι νεανική ομάδα και ποντάραμε ότι σε ένα γρήγορο γκολ πολύ εύκολα θα έχανε την ταυτότητά του. Δεν είναι άσχημη ομάδα και έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Πρέπει να έχουν υπομονή».

Όσο για το θέμα της «αποχώρησής» του: «Εσείς οι δημοσιογράφοι ειδικά ασχολείστε με το πότε θα φύγει ένας προπονητής. Πρώτη φορά μου λένε ότι μπορεί να έφευγα. Δηλαδή κάναμε δύο δύσκολα παιχνίδια, μια ισοπαλία στην έδρα μας και στο 4ο παιχνίδι να απολύεται ο προπονητής; Τι νοοτροπία είναι αυτή και πως συντηρείτε αυτά τα δημοσιεύματα; Κάναμε μια περσινή πολύ καλή χρονιά και μέσα σε 4 αγώνες θα τα διαλύσουμε όλα και θα φύγουμε; Δεν είναι εύκολο. Καλά κάνω και δε βγαίνω στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο γιατί με έχουν κουράσει οι δημοσιογράφοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: