Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Γκρέκο αντί Φέισα στην αποστολή!!

Γκρέκο αντί Φέισα στην αποστολή
Αλλαγή πλάνων για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Λιούμπομιρ Φέισα ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε στην αποστολή από τον Λεάντρο Γκρέκο ο οποίος αρχικά είχε μείνει εκτός.

Ο Σέρβος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού των Πειραιωτών στα προηγούμενα παιχνίδια ωστόσο είχε αποφασιστεί να μπει στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής και να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Ζαρντίμ όμως αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να αλλάξει τα πλάνα του καθώς ο Φέισα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Έτσι, αντικαταστάθηκε στην αποστολή για το αυριανό ματς από τον Λεάντρο Γκρέκο ο οποίος σε πρώτη φάση είχε αποκλειστεί.

Όσο για τον Φέισα, η ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό είναι ότι έκανε εξετάσεις και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο θα είναι προτιμότερο να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: