Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Σοκ» για Ομόνοια, «αέρας» ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση!!

«Σοκ» για Ομόνοια, «αέρας» ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση
«Σφαλιάρα» επιφύλασσε για την Ομόνοια η τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς μέσα στην έδρα της «έφαγε» γκολ στο 84’ από την ΑΕΚ Λάρνακας και γνώρισε την ήττα. Εύκολα διπλά για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση κόντρα σε Αλκή και Δόξα Κατοκοπιάς με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα.

Η Ομόνοια ήταν το ακλόνητο φαβορί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στον αγωνιστικό χώρο όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «μίλησαν» και με τον Ντα Σίλβα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 84’, κατέκτησαν το σπουδαίο τρίποντο.

Η Ανόρθωση με τη σειρά της δεν είχε προβλήματα να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Δόξα Κατοκοπιάς. Ένα… μαγικό τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να φύγουν οι φιλοξενούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Ο Σπαντάτσιο στο 56’ και ο Ρέζεκ το 59΄διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 υπέρ της ομάδας τους.

Ο άλλος «μεγάλος» της Κύπρου, ΑΠΟΕΛ έκανε πλάκα στην έδρα της Αλκής και έφυγε εξίσου με χαμόγελα και το τρίποντο στις «αποσκευές». Ο Μπούντιμιρ μόλις στο 1’ έβαλε… μπροστά την ομάδα του και έδιωξε το άγχος. Ο Μαντούκα στο δεύτερο μέρος έδωσε… αέρα δύο γκολ στον ΑΠΟΕΛ και ο Αντόρνο στο 60’ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι της Αλκής το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν το γκολ της… τιμής, μειώνοντας στο τελικό 3-1, με τον Βασκοντσέλος στο 70’.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:

Παραλίμνι- Πάφος 1-1
(61’ Λεονάρντο - 87΄πεν. Γαρπόζης)

Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας 0-1
(84’ Ντα Σίλβα)

Αλκή - ΑΠΟΕΛ 1-3
(70’ Βασκοντσέλος - 1’ Μπούντιμιρ, 50΄Μαντούκα, 60΄Αντόρνο)

Δόξα Κατοκοπιάς- Ανόρθωση 0-2
(56’ Σπαντάτσιο, 59’ Ρέζεκ)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: