Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός»

«Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός»
Δίκαιη ήταν η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μάριμπορ στο Europa League, μια και οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο κρίσης , σύμφωνα με τον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα επί σειρά ετών, είχε προειδοποιήσει μάλιστα για τη δυναμικότητα της αντιπάλου του «τριφυλλιού».

Με θητεία σε πολλές ελληνικές ομάδες ο 31χρονος Σλοβένος ήταν ο κατάλληλος να μιλήσει για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τους συμπατριώτες του. Πολλοί δημοσιογράφοι μάλιστα είχαν επικοινωνήσει μαζί του παραμονές του αγώνα για να ρωτήσουν την άποψη του.

«Ο Παναθηναϊκός περνάει περίοδο κρίσης , κυρίως οικονομικής φύσεως. Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου για να τους πω την άποψη μου για τον αγώνα και εγώ τους απάντησα ότι θα έχει δύσκολο έργο, γιατί θα αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα, που θα έχει την υποστήριξη του κόσμου σε ένα μικρό γήπεδο.

Προφανέστατα δεν με πήραν στα σοβαρά
», τόνισε ο άσος του ΟΦΗ και αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο «πράσινο στρατόπεδο»:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως έχει καταντήσει η ομάδα είναι κρίμα. Του λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι τραυματίες.

Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Ωστόσο η Μάριμπορ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια
».

Ο Μίρνες Σίσιτς αγωνίστηκε πρώτη φορά σε ελληνική ομάδα τη σεζόν 2003-2004 στον Ηλυσιακό και έχε αγωνιστεί συνολικά σε 7 συλλόγους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: