Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Καλά, ένα… ένα τα κάνετε;

Καλά, ένα… ένα τα κάνετε;
Η απόλυτη ισορροπία! Πάρμα και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1, στο «Ένιο Ταρντίνι» και στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Serie Α, με τις δύο ομάδες να χάνουν και από ένα πέναλτι η καθεμία.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι «παρμέντσι» λόγω της αποβολής του Ρόσι στο 88’, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Νίνης στο 70ο λεπτό, παίρνοντας τη θέση του Παλαντίνο.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στην Φιορεντίνα, καθώς ήταν αυτή που… πάγωσε το «Ταρντίνι» στο 20ο λεπτό με τον Ρονκάλια, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο 56’, ωστόσο ο Βαλντές αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Μάλιστα, τα χειρότερα για τους γηπεδούχους ήρθαν στο 88’, όταν οι «βιόλα» κέρδισαν το πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Ρόσι. Εντούτοις, ο Γιόβετιτς… μιμήθηκε τον αντίπαλό του –χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του- με αποτέλεσμα ο Χιλιανός μέσος να βρει δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από την άσπρη βούλα, για λογαριασμό των «παρμέντσι» και να διαμορφώσει τελικό 1-1.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: