Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης!!

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση και πλέον η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ και αυτό δεν είναι άλλο, από το να αλλάξει ο προπονητής. Έτσι μετά από δύο χρόνια, ο Ουζουνίδης, αποτελεί παρελθόν και η ακριτική ομάδα είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Το ξεκίνημα της Ξάνθης δεν ήταν θετικό, ενώ μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα, υπήρξε και… αγανακτισμένη ανακοίνωση από τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Πανόπουλο. Πλέον, μετά από τη νέα ήττα, από τον ΠΑΟΚ, αυτή την φορά, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή.

«Έχω μεγαλώσει σ΄ αυτή την ομάδα, την αγαπώ πολύ, πιστεύω στις δυνατότητές της, όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, δηλώνοντας την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή».

«Πρέπει να γίνει κάτι δυνατό σ΄ αυτή την ομάδα, είπα και στους παίκτες ότι τους πιστεύω, ότι θα πάνε την ομάδα ψηλά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, πρέπει να γίνει κάτι δυνατό, κι αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για την ομάδα. Ευχαριστώ, όλους όσοι ήταν εδώ και συνεργαστήκαμε μαζί. Οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι μεγάλες, κι εγώ είχα απαιτήσεις από την ομάδα. Κάτι πρέπει να γίνει», τόνισε σχετικά για την παραίτησή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: