Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Να η ευκαιρία του…!!

Να η ευκαιρία του…
Το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν μια κακή παρένθεση για τον Ατρόμητο, ο οποίος θέλει κόντρα στον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από το «στραπάτσο» της Σλοβενίας, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο Μπρίτο, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση στα Χανιά, είναι έτοιμος.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, όμως η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά, όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και για τον λόγο αυτό πρέπει να γίνει και μια προπόνηση στο γήπεδο του Λεβαδειακού.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού το τελευταίο με τον Μπρίτο, ξεπεράστηκε και ο Βραζιλιάνος είναι απόλυτα έτοιμος. Μάλιστα, λογικά, θα ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: