Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Στραματσόνι: «Να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Στραματσόνι: «Να μιλήσουμε στο γήπεδο»
Η «κατάρα» των εντός έδρας παιχνιδιών συνεχίζεται για την Ίντερ και ο Αντρέα Στραματσόνι θεωρεί ότι οι παίκτες του απλά πρέπει να παίξουν και θα έρθουν και οι νίκες. Ο νεαρός τεχνικός ελπίζει ότι στον αγώνα με τη Σιένα οι «νερατζούρι» θα αποβάλλουν το «σύνδρομο της έδρας».

Η ομάδα του Μιλάνου σε τρία παιχνίδια για το Europa League και σε ένα για το πρωτάθλημα φέτος, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

«Ό, τι και να πω πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τη Σιένα και να αποβάλλουμε το ταμπού των εντός έδρας, που δεν είναι μόνο νούμερα και στατιστικά», τόνισε ο νεαρός τεχνικός και στάθηκε ακόμη στην επιστροφή του Κριστιάν Κίβου στην ενεργό δράση:

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η επάνοδος του Κίβου μπορεί να μας δώσει μια παραπάνω λύση και επιλογή για την άμυνα. Στην Ιταλία οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται με τρεις παίκτες πίσω και ο Κίβου μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα αυτής της τριάδας, αν τελικά προτιμήσω ένα τέτοιο σχήμα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: