Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Αλέγκρι, κλείσε τα αυτιά σου»

«Αλέγκρι, κλείσε τα αυτιά σου»
Να αγνοήσει την κριτική που δέχεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της Μίλαν, προτείνει ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Ο προπονητής της εθνικής Ιαπωνίας έχει περάσει από τον πάγκο των «ροσονέρι» και συμβουλεύει τον συνάδερφο του να συνεχίσει τη δουλειά του.

Η ομάδα του Μιλάνου έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα και πραγματοποιεί το χειρότερο εντός έδρας ξεκίνημα της εδώ και 82 χρόνια.

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι που τώρα βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ιαπωνίας διετέλεσε προπονητής των «ροσονέρι» την περίοδο 1998-2001, θεωρεί ότι το μέλλον το συλλόγου είναι ακόμη στα χέρια του Αλέγκρι που πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει.

«Ένας προπονητής πρέπει να δουλεύει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να μην επηρεάζεται από τις κριτικές που ακούγονται για αυτόν.

Δεν είναι εύκολο να βρεις μια ισορροπία αλλά σε τέτοιο επίπεδο, χρειάζεται να ξέρεις να το κάνεις
», δήλωσε ο 59χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Είχα κάποιες επιτυχίες όσο ήμουν στη Μίλαν, αν και είχα την πίεση του προέδρου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Οι οπαδοί ήταν με το μέρος μου και όταν φτάσαμε σε καλό σημείο αγωνιστικά μου προτάθηκε επέκταση συμβολαίου. Είχα όμως αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις νωρίτερα και δε θα μπορούσα να αποδεχθώ την πρόταση
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: