Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πέντε… καινούριους βάζει ο Φερέιρα!!

Πέντε… καινούριους βάζει ο Φερέιρα
Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού είναι απογοητευτικές εδώ και καιρό και ο Φερέιρα… ψάχνεται με το τι φτάιει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πορτογάλος ετοιμάζει αρκετές αλλαγές για το ματς με τον Ατρόμητο, συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησαν με την Μάριμπορ.

Και η αλήθεια είναι, ότι στην προπόνηση του Σαββάτου «έδειξε» πέντε νέα πρόσωπα για 11άδα, ενώ σκέφτεται να αρχίσει να χρησιμοποιεί και κάποιους από την ομάδα νέων.

Διαβάστε ποιοι… πληρώνουν την νύφη και μένουν εκτός.

Ο πρώτος που θα μείνει εκτός (και θα έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα αυτό ο Πορτογάλος) είναι ο Ζέκα. Ο συμπατριώτης του τεχνικού του «τριφυλλιού» διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος εδώ και 9 μήνες(!) με ελάχιστες εκλάμψεις και μάλλον ο Φερέιρα το κατάλαβε αργά…

Ο δεύτερος που θα μείνει στον πάγκο, είναι ο Χριστοδουλόπουλος. Ούτε αυτός είναι σε καλή κατάσταση, αν και ο μεσοεπιθετικός δείχνει περισσότερο επηρεασμένος από την γενική μετριότητα της ομάδας του μεσοεπιθετικά. Όρεξη έχει, αλλά δεν του βγαίνει τίποτα και γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση και γιατί δεν υπάρχει πλάνο ανάπτυξης καλό…

Τρίτος που την πληρώνει, είναι ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος, η αλήθεια είναι ότι με του που επέστρεψε δεν δείχνει το ίδιο καλός με πέρυσι, αλλά μερίδιο ευθύνης για την εικόνα του, έχει και ο προπονητής του. Αφού ο Φερέιρα τον βάζει στην κορυφή της επίθεσης! Μία θέση που ποτέ δεν… είχε, αλλά και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, ποτέ δεν θα αποκτήσει.

Ο επόμενος στη λίστα, είναι ο Βελάσκες. Ο Βενεζουελάνος μπορεί να είναι δυναμικός στο ένας εναντίον ενός και να κόβει μπάλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής τον αμυντικό που ηγείται και… μπαλώνει τρύπες. Ο Φερέιρα τον ήθελε πάρα πολύ και πίεσε την διοίκηση για αυτόν τον παίκτη, αλλά ως τώρα δεν έχει δικαιωθεί. Βέβαια, είναι αρκετά σύνηθες να αργούν να εγκλιματιστούν παίκτες από την λατινική Αμερική για αυτό και ο Βελάσκες έχει ελαφρυντικά.

Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Κατσουράνης. Ο αμυντικός μέσος, βέβαια, ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ατρόμητο. Και να είχε όμως, δεν θα ξεκίναγε. Αφού οι μέτριες εμφανίσεις του συγκριτικά με αυτά που ζητάει ο προπονητής του από έναν παίκτη με τόσες εμπειρίες, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Έτσι, ο Φερέιρα προσανατολίζεται να παρατάξει τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σπυρόπουλο στα μετόπισθεν, στο κέντρο τους Βιτόλο-Μαρίνο ως αμυντικούς μέσους, μπροστά τους, τους Μαυρία(δεξιά), Φορναρόλι (ελέυθερο) και Σισοκό (αριστερά) και στην κορυφή τον Τοτσέ.

Επίσης, φαίνεται να δραστηριοποιείται και πάλι ο Πετρόπουλος που θα είναι στην αποστολή όπως και οι Μπαρμπαρούσης, Χουχούμης που «παίζουν» για την 18αδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: