Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Έδεσε» Λουίζ η Τσέλσι!!

«Έδεσε» Λουίζ η Τσέλσι!
Και πώς να ρισκάρει να τον χάσει; Ο Νταβίντ Λουίζ αποδείχθηκε «φλέβα χρυσού» για την Τσέλσι και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τον λονδρέζικο σύλλογο!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που είναι και το μεγαλύτερο πειραχτήρι στα αποδυτήρια των «μπλε», έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό, αμέσως μετά τη νίκη (1-0) επί της Στόουκ για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο και θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Θέλω να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια και αυτή την ευκαιρία μου τη δίνει η Τσέλσι. Αγαπώ τα πάντα στην ομάδα μου και ειδικά τους οπαδούς μας» δήλωσε ο Λουίζ αμέσως μετά την επέκταση του συμβολαίου του!

Ο 25χρονος άσος ανήκει στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο του 2011 και στην πρώτη του γεμάτη χρονιά στην ομάδα, τη σεζόν 2011-2012, πανηγύρισε τόσο την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ στον μεγάλο τελικό του Μονάχου απέναντι στη Μπάγερν.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: