Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πήραν… κεφάλι Σερένα και Σαράποβα!!

Πήραν… κεφάλι Σερένα και Σαράποβα
Εξαιρετική εκκίνηση έκαναν στους τελικούς της WTA, Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα. Στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγεται η διοργάνωση «WTA Championships» με τις 8 κορυφαίες, η Αμερικανίδα επικράτησε 2-0 σετ της Αντζελίκ Κέρμπερ, ενώ η Ρωσίδα με το ίδιο σκορ της Σάρα Εράνι.

Η Σερένα είχε να αγωνιστεί από τον τελικό του US Open, αλλά διόλου την εμπόδισε να κάνει περίπατο κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο. Μόνο στο πρώτο σετ προσπάθησε η Γερμανίδα να φέρει αντίσταση, ωστόσο τελικά «έπεσε» με 6-4 και 6-1 στα γκέιμ, με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στον «κόκκινο» όμιλο της διοργάνωσης.

Από την άλλη και η Σαράποβα δεν είχε προβλήματα να κάνει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο στους τελικούς των γυναικών. Χωρίς να αφήσει περιθώρια νίκησε την Ιταλίδα Εράνι με 6-3 και 6-2 γκέιμ στο «λευκό» όμιλο. Απογοητευτική η περυσινή νικήτρια του τουρνουά, Πέτρα Κβίτοβα έχασε με «κάτω τα χέρια» από την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Την Τετάρτη ρίχνεται στη «μάχη» τo νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Βικτόρια Αζαρένκα, η οποία χρειάζεται δύο νίκες προκειμένου να διατηρηθεί την κορυφή μέχρι τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Τα παιχνίδια της Τετάρτης:

Σερένα Γουίλιαμς-Να Λι
Βικτόρια Αζαρένκα-Άντζελικ Κέρμπερ
Μαρία Σαράποβα-Αγκινέσκα Ραντβάνσκα



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: