Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αποστολίδης: «Ο πλέον ακατάλληλος ο Γκαγκάτσης»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκαν ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος. Οι δύο άντρες συζήτησαν για το θέμα Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους Ζαγοράκη και Βρύζα. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον Γκαγκάτση και το αν πρέπει να ασχοληθεί με τα κοινά του ΠΑΟΚ:

Μητρόπουλος: «Θα είναι μεγάλο λάθος του Σαββίδη αν φέρει τον Γκαγκάτση για ένα λόγο. Ο ΠΑΟΚ με το Σαββίδη θα έχει επιτυχίες, θα είναι οικονομικά εύρωστος, θα κάνει μεταγραφές, θα ξεχωρίσει. Αλίμονο αν η ανάταση του ΠΑΟΚ συνδυαστεί με ενέργειες του Γκαγκάτση. Θα είναι πλήγμα για τον ΠΑΟΚ.

Το λάθος που δεν έκανε ο Ολυμπιακός ας μην το κάνει ο ΠΑΟΚ. Θα δίνεται ένα πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ και οι εφημερίδες θα γράφουν πως το πήρε όλο το ματς παρασκηνιακά».

Αποστολίδης: «Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο πρόσωπο από τον Γκαγκάτση. Δεν ξέρω ποιοι θέλουν να περάσουν στον ΠΑΟΚ τον Γκαγκάτση. Είναι ένας άνθρωπος συνδεδεμένος με την παράγκα, τι θα προσφέρει τις υπόγειες διασυνδέσεις του? Δεν τις θέλω για τον ΠΑΟΚ. Έξω οι παράγκες από τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να αλλάξει όχι μόνο τα πλακάκια αλλά και τους αρμούς ο Σαββίδης για να παει μπροστά η ομάδα. Εγώ είπα να κάνουμε εμείς στην άκρη για να κάνει κουμάντο ο Σαββίδης. Δεν θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Γκαγκάτση.

Αν πάρουμε πρωτάθλημα θα λένε πως δεν το πήραμε δίκαια. Εγώ έστειλα επιστολή στον κ. Σαββίδη εκφράζοντας τη γνώμη μου για τον Γκαγκάτση. Περιγράφοντας τον εν λόγω κύριο του είπα πως δεν αρμόζει να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση στον ΠΑΟΚ».

Μητρόπουλος: «Όλο το θέμα είναι ο Ιβάν Σαββίδης να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που να μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά του. Το ποδοσφαιρικό τμήμα χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν σχέση με τη μπάλα.

Το Δ.Σ. πρέπει να είναι τεχνοκράτες, να του πούνε πως να κάνει γήπεδο. Αυτός που θα έχει στην τεχνική ηγεσία να είναι έμπιστος και από κει και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που να είναι χρήσιμοι αρκεί να μην έχουν σχέση με την ομάδα, να μην επηρεάζουν τον προπονητή κλπ. Ο Σαββίδης θα έχει την ευθύνη για την πορεία του ΠΑΟΚ».

Για τους Ζαγοράκη- Βρύζα:

Μητρόπουλος: «Βρύζας- Ζαγοράκης είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Ο Θόδωρος είναι φίλος πολλά χρόνια με τον Γκαγκάτση, ο Γκαγκάτσης υπήρξε μάνατζερ του Ζαγοράκη όταν ήταν ποδοσφαιριστής, τον καθοδηγούσε και ήταν συμβουλάτοράς του και παράλληλα έχουν συγγενική σχέση.

Είναι ανθρώπινο και λογικό να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν πιστεύω πως θα διακινδύνευε όλη τη φήμη του για 340.000 ευρώ, μπορεί να πιάστηκε κορόιδο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Ζαγοράκης έπαιρνε τα λεφτά του ΠΑΟΚ για να τα δανείσει στον Βιολίδη.

Ο Βρύζας δεν έχει δώσει δικαίωμα, φέρεται διπλωματικά, εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αν δεν είναι στην ΕΠΟ μόνο χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ».

Αποστολίδης: «Εγώ προκάλεσα την ποινική δίωξη. Πιστεύω πως δεν έπεσε κανείς θύμα ούτε τον έπιασαν κότσο τον Ζαγοράκη. Δεν μπορεί να διευκολύνεται κανένας με τα λεφτά του ΠΑΟΚ. Όλοι θα θέλαμε διευκόλυνση, ο ΠΑΟΚ δεν είναι τράπεζα ή φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η έκθεση ορκωτών λογιστών δε λεει μόνο για δάνεια αλλά και για διαφορές σε μισθούς υπάλληλων που δε δόθηκαν ποτέ.

Για τον Βρύζα πιστεύω πως γνώριζε την έκθεση των ορκωτών λογιστών και δεν κινήθηκε ως όφειλε για να προστατέψει τον ΠΑΟΚ. Υπό αυτή την έννοια ελέγχεται ο Βρύζας. Αν θέλουμε ένα όνομα για σύμβολο βάλτε τον Κούδα και από πίσω τους τεχνοκράτες να δουλέψουν. Βάλτε και τους παλαίμαχους σε θέσεις δημοσίων σχέσεων».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: