Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Βιεϊρίνια -Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή! Αλλά πού;

Μην εκπλαγείτε αν διαβάσετε σε λίγο καιρό πως Βιεϊρίνια ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του. Το ζήτημα είναι αν θα επιλέξει τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό...

Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή! Αλλά πού;
Η καριέρα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στη Γερμανία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η περσινή περίοδος δεν ήταν καλή για τον Αντελίνο, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της Βόλσφμπουργκ, ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους προσαγωγούς και τους κοιλιακούς. Με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ξεχωρίσει με την παρουσία του.
Φέτος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς και στην περίοδο της προετοιμασίας αντιμετώπισε προβλήματα με το σώμα του, που δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις ενός πρωταθλήματος όπως ο γερμανικό. Αλλά και επειδή στην αρχή της σεζόν και μετά από οχτώ αγώνες, η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς! Ακόμα και αν ήθελε, δηλαδή, τον συμπαρασύρει η γενικότερα κακή εικόνα της ομάδας του.
Όπως καταλαβαίνετε, το μέλλον του Βιεϊρίνια (όπως και πολλών άλλων ποδοσφαιριστών της Βόλφσμπουργκ), βρίσκεται στον αέρα. Με τον Πορτογάλο, όπως μαθαίνει ο σκύλος από την πιάτσα των ατζέντηδων, να έχει αρχίσει μέσω του μάνατζέρ του κάποιες διερευνητικές επαφές στην Ελλάδα. Εδώ που έκανε καλό όνομα και "χωράει" και με το παραπάνω στο ρόστερ οποιασδήποτε ομάδας. Βασικός και αναντικατάστατος.
Το ζήτημα είναι ποια ομάδα θα επιλέξει για να τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν αποφασίσει να γυρίσει. Γιατί αν μέχρι πριν από λίγο καιρό μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πει κάποιος πως κάλυπτε τις φιλοδοξίες του, τώρα στο παιχνίδι παίζει γερά και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα που τον ανέδειξε και ψάχνει για ένα "μπαμ" τον Γενάρη. Με τον Σαββίδη να είναι έτοιμος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει, γενικότερα, άλλη ώθηση στον Δικέφαλο. Εξελίξεις που τις ξέρει καλά ο Αντελίνο, από φίλους που έχει στην Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, μόνιμος πρωταθλητής και με συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης δεν θα έλεγε όχι για έναν παίκτη όπως ο Βιεϊρίνια. Που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις από το κέντρο και μπροστά και να ξεσηκώσει το απαιτητικό κοινό των "ερυθρόλευκων".
Τι θα αποφασίσει ο Βιεϊρίνια; Ο σκύλος δεν είναι μέσα στο μυαλό του. Αυτό που μπορεί να πει με βεβαιότητα, όμως, είναι πως ο δρόμος της επιστροφής του στη Σούπερ Λίγκα τον προσεχή Γενάρη, είναι ορθάνοιχτος. Το ζήτημα είναι τι θα επιλέξει ο ίδιος, αν πάρει οριστικά απόφαση να επιστρέψει...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: