Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ράμσεϊ: «Ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες»


Ράμσεϊ: «Ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες»
Να ξεχάσουν την ήττα από τη Νόριτς (1-0) και να ανασυνταχτούν εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στη Σάλκε, για το Τσαμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο μέσος των «κανονιέρηδων» τόνισε ότι η κακή εμφάνιση στο «Κάροου Ρόουντ» αποτελεί παρελθόν και αυτό που προέχει τώρα είναι η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.

«Όταν τα πράγματα δεν σου έρχονται όπως θα ήθελες αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στον επόμενο στόχο σου και να τα καταφέρεις. Αυτό ελπίζουμε να κάνουμε και κόντρα στην Σάλε την Τετάρτη, προκειμένου να μπούμε δυναμικά στον όμιλο», τόνισε ο Ουαλός διεθνής, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν θα μείνω σε συγκεκριμένες αιτίες, πάντως αυτό που μας απογοήτευσε είναι ότι όντως δεν ήμαστε αρκετά καλοί προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Νόριτς. Μέχρι τώρα πραγματοποιούμε μία πολύ καλή σεζόν σε γενικές γραμμές, πράγμα που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Είναι λογικό όταν κάτι δεν πάει καλά να σε απογοητεύει προσωρινά».

Τέλος, ο Ράμσεϊ σημείωσε: «Να επιστρέψουμε στις νίκες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: