Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Όλα ανοιχτά με Γκαγκάτση!!

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει γνωστό, ποιοι θα είναι αυτοί που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση, που θα διοικήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 15 Νοεμβρίου. Παραμένει ερωτηματικό το αν σ΄ αυτήν θα είναι τελικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Όλα ανοιχτά με Γκαγκάτση
Το ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει συζητήσει με τον πρώην πρόεδρο και μάλιστα όχι μία φορά, ενώ ο τελευταίος δεν πήγε απρόσκλητος το Σάββατο στην Τούμπα, είναι γνωστό.
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θεώρησε ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας την εκπροσώπησή της στις υπερκείμενες αρχές.
Το ότι αυτή η επιλογή προκάλεσε αντιδράσεις είναι δεδομένο κι αυτό που απομένει να φανεί είναι αν αυτές οι αντιδράσεις, είναι ικανές να κάμψουν τον Σαββίδη και να τον υποχρεώσουν σε αναδίπλωση και αλλαγή στάσης. Σύμφωνα με ανθρώπους που κινούνται γύρω από τη σημερινή διοίκηση, που αυτό το Σαββατοκύριακο ήρθε πιο κοντά με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, δεν είναι απίθανο να αλλάξει η άποψη του Σαββίδη και λόγω των αντιδράσεων να μην προχωρήσει τελικά στη συνεργασία με τον Γκαγκάτση.
Σε λίγες μέρες, όταν γίνουν γνωστά τα ονόματα, θα φανεί βεβαίως το τι ισχύει και τι όχι.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: