Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πρίντεζης: «Δυνατή ομάδα η Ζαλγκίρις»

Πρίντεζης: «Δυνατή ομάδα η Ζαλγκίρις»
Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς ακολουθεί το δύσκολο ματς στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι πρωταθλητές Λιθουανίας είναι μία δυνατή ομάδα και πως αν οι «ερυθρόλευκοι» μπουν όπως και στο ματς με την Αναντολού Εφές, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει η… ζημιά.

Για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Λιθουανίας: «Θα πρέπει μετά το ντέρμπι να αντιδράσουμε καλά και στην Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις είναι βελτιωμένη και άμα θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την πρόκριση στο TOP 16 , θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο ημίχρονο».

Για την Ζαλγκίρις: «Είναι μία δυνατή ομάδα. Παίζει γρήγορο και δυνατό μπάσκετ. Έχει βελτιωθεί ατομικά, δηλαδή, σαν μονάδες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».

Για το αν θα ήταν προτιμότερο για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει όπως με την Κάχα Λαμποράλ ή όπως με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι ανάλογα με το πως το ξεκινάμε εμείς. Οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι, αν ξεκινήσουμε όπως με την Εφές, που ουσιαστικά δώσαμε ελπίδες νίκης, μπορεί να γίνει η ζημιά ακόμα και στο σπίτι σου. Πλέον όλοι οι αντίπαλοι είναι συνειδητοποιημένοι. Το θέμα είναι να ξεκινήσουμε δυνατά και να ξέρουμε που να χτυπήσουμε, έχοντας ήδη αναλύσει το βίντεο».


πηγή: sport-fm.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: