Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν έχουμε ψυχολογικά κατάλοιπα»

Μουρίνιο: «Δεν έχουμε ψυχολογικά κατάλοιπα»
Κανένα κόμπλεξ δεν θα επιδείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι η περσινή ήττα από την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οι μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε γερμανικές ομάδες δεν έχουν επηρεάσει αρνητικά τους «μερέγχες».

«Ο λόγος που η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στη Γερμανία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιότητα του αντιπάλου. Αν δεν προέρχονταν από μια χώρα με ισχυρή ποδοσφαιρική παράδοση, ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της «βασίλισσας», ενώ , στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Μπορεί πέρυσι να ηττηθήκαμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, αυτό δεν μας έχει αφήσει αρνητικά ψυχολογικά κατάλοιπα. Είναι γεγονός ότι οι γερμανικές ομάδες είναι σκληρές με φιλοδοξίες και στόχους παρόμοιους με τους δικούς μας. Όπως και να έχει δεν αγχωνόμαστε για κάποιον παίκτη της Ντόρτμουντ συγκεκριμένα, αν και διαθέτει αρκετούς ικανούς».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: