Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Θα το δούμε κι αυτό;

Ο Παναθηναϊκός "βλέπει" Παπαλουκά! Οι πράσινοι ψάχνονται να ενισχυθούν στην περιφέρεια και επειδή δεν έχουν θέση ξένου κενή, φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του 35χρονου πλέι μέικερ!
Θα το δούμε κι αυτό;
Ο Διαμαντίδης δεν μπορεί να τα βγάλει τη χρονιά μόνος του, ούτε να παίζει 35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον Παναθηναϊκό με οργανωτικά χαρίσματα και έντονο το στοιχείο της δημιουργίας.
Ο Ούκιτς είναι μεν ένας ποιοτικός παίκτης, κυρίως όμως στο να δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του, ενώ ο Κίτσεν δεν έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού των πρασίνων.
Ως αποτέλεσμα της έλλειψης δεύτερου …μαέστρου, ο Διαμαντίδης αναγκάζεται να βρίσκεται πάρα πολύ ώρα στο παρκέ, να μην παίρνει τι απαραίτητες ανάσες και ασφαλώς είναι ένα ζήτημα το πόσο θα αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς. Αφήστε που ο Πεδουλάκης δεν μπορεί να τον έχει με καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά των αγώνων, όταν δηλαδή κρίνεται συνήθως και ο νικητής.
Όλα αυτά, λοιπόν, έχουν οδηγήσει του ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο συμπέρασμα ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση στην περιφέρεια. Στόχος τους είναι να βρουν έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να κατευθύνει το παιχνίδι και να πλαισιώνει τον Διαμαντίδη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ και οι πράσινοι δεν έχουν αποφασίσει να αποδεσμεύσουν από τόσο νωρίς κάποιον από του υπάρχοντες.
Ως εκ τούτου, οι σκέψεις για την περίπτωση του Θοδωρή Παπαλουκά ολοένα και αυξάνονται. Ο 35χρονος πλέι μέικερ παραμένει χωρίς ομάδα και ομάδα και θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση για τον Παναθηναϊκό.
Δεν γνωρίζουμε αν το φιλολογικό ενδιαφέρον έχει προχωρήσει και σε κάποιες συζητήσεις, όμως το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση του Παπαλουκά τριγυρνάει όλο και περισσότερο στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού...


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: