Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Νίκη και μόνο νίκη!!

Νίκη και μόνο νίκη
Την έκπληξή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ ομολόγησε ο Ελισέου. Ο ακραίος μέσος της Μάλαγα μίλησε πριν τον αγώνα με τη Μίλαν και αποκάλυψε πως δεν περίμενε να είναι πρώτοι στη βαθμολογία, δεν έκρυψε ωστόσο την επιθυμία του να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό.

Μπορεί το καλοκαίρι να έμοιαζαν με ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης, λόγω των γνωστών διοικητικών αναταραχών, η Μάλαγα, ωστόσο, κατάφερε να σταθεί «όρθια» και να ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, τόσο στην Πριμέρα Ντιβισιόν όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους, έχοντας κερδίσει την Άντερλεχτ και τη Ζενίτ και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Για την 3η αγωνιστική υποδέχονται τη Μίλαν και αισιοδοξούν πως η πορεία τους θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό.

Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε ο Ελισέου μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν. «Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Παίζοντας, όμως, καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες και να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση. Για να αυξηθούν κι άλλο οι πιθανότητές μας θα πρέπει να νικήσουμε και τη Μίλαν. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ελισέου.

Μια Μίλαν που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Δεν μας ξεγελά αυτό. Η Μίλαν παραμένει μεγάλη ομάδα, με εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε άλλη μία νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Δεν θέλουμε την ισοπαλία, μόνο η νίκη μας ικανοποιεί», τόνισε ο Ελισέου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: