Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν χρειάζεσαι κίνητρο στην Ευρώπη»



Μουρίνιο: «Δεν χρειάζεσαι κίνητρο στην Ευρώπη»
Μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ, όπως τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» τόνισε ότι πάντα είναι δύσκολα όταν αγωνίζεσαι επί γερμανικού εδάφους, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια λειτουργούν από μόνα τους ως κίνητρο για τους παίκτες. «Έχουμε αρκετούς παίκτες για πολλές θέσεις», τόνισε για τις απουσίες κυρίως στα μπακ.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο, όπως η Ντόρτμουντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάνια κερδίζει στην Γερμανία, γιατί ανέκαθεν είναι δύσκολα να κερδίσεις εκεί. Δεν υπάρχει ψυχολογικό θέμα, απλώς είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να μιλάω για τις απουσίες μας. Είμαστε μια ομάδα και έχουμε παίκτες που ταιριάζουν στο παιχνίδι μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι επέλεξα τον Εσιέν να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ. Είναι επαγγελματίας και ήταν η καλύτερη λύση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό χάσαμε βαθμούς. Αλλά πλέον κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Στην Ευρώπη έχουμε έξι πόντους ήδη και έχουμε απέναντί μας ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ήμαστε πανέτοιμοι για αύριο και δεν χρειάζεται να παρακινήσω κανένα παίκτη μας για να έχει καλή απόδοση. Από μόνα τους τέτοιου είδους παιχνίδια στην Ευρώπη είναι αρκετό κίνητρο».

πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: