Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αλέγκρι: «Με στηρίζει η διοίκηση»

Για μια ακόμα φορά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην στήριξη που έχει από τη διοίκηση της Μίλαν. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως το ματς με τη Μάλαγα δε θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο των «ροσονέρι», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε για τις φήμες περί αποχώρησής του: «Επαναλαμβάνω όσα έχω δηλώσει και τις προηγούμενες μέρες. Η διοίκηση με στηρίζει, αυτό νιώθω. Δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο της Μίλαν. Βέβαια δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο τις τελευταίες μέρες. Εδώ και μια εβδομάδα δεν με πήρε τηλέφωνο, αλλά ξέρω πως παρακολουθεί όσα γίνονται».
Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το γνωρίζει ο Μπερλουσκόνι, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή η κίνηση γίνεται για το καλό της ομάδας. Στο κάτω-κάτω δεν είμαστε κλεισμένοι σε κανένα ορυχείο. Στο Μιλανέλο είμαστε και πρέπει να νιώθουμε και τυχεροί».
Επίσης, τόνισε για το ματς με τη Μάλαγα: ««Οι αντίπαλοί μας παίζουν καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κλείσουμε σωστά την άμυνα και να βγαίνουμε με αξιώσεις στην επίθεση. Απαιτείται μέγιστη προσήλωση και πολλή αποτελεσματικότητα, αν θέλουμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την Ισπανία».
Σχετικά, με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στο ματς της Τετάρτης τόνισε: «Έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες, αλλά και μερικές απουσίες. Θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πιστεύω πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: