Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Φερέιρα: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Τη διαφορά ενός ευρωπαϊκού παιχνίδιού με τους αγώνες πρωταθλήματος, κατέδειξε ο Ζεσουάλδο Φερρέιρα την συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τη Λάτσιο, προσθέτοντας πως ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.


"Για οποιαδήποτε ομάδα, και ας κάνω μια παρένθεση αν είδατε χθες τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και στην προκειμένη περίπτωση τον αγώνα Μάντσεστερ-Μπράγκα κατανοείτε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια και στα πρωταθλήματα. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με τη διαφορά των κινήτρων που δημιουργούν τα Ευρωπαϊκά ματς. Αν κοιτάξουμε πίσω στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού θα δούμε ότι πάντοτε τα πήγαινε καλά ακόμα και όταν δεν είχε καλές παρουσίες στην Ελλάδα. Ο άλλος λόγος είναι ο τύπος του παιχνιδιού και η διαφορά έγκειται στο στυλ της κάθε ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού που είναι διαφορετικός. Καταλαβαίνετε ότι ο πόνος μέσα μου που ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως τα προηγούμενα έτη είναι μεγάλος. Αλλά δεν είναι θέμα να έχεις μόνο δυο μάτια. Χρειάζεσαι πολύ περισσότερα και μεγαλύτερη μνήμη για να βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά. Θα έλεγα ότι όσο συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, όσο οι ποδοσφαιριστές μας αποκτούν εμπειρία, όσο οι παίκτες πιστεύουν στους εαυτούς τους και έχουν αυτοπεποίθηση τότε τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα" είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "τριφυλλιού".

Ενώ όσον αφορά τη Λάτσιο, τόνισε: "Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην σημερινή Λάτσιο και του παρελθόντος είναι διαφορετικό το Ιταλικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό σε ότι αφορά την ένταση. Πρέπει να δώσουμε την μάχη μας είτε το θέλουμε, είτε όχι είναι σημαντικό να υπάρχουν κίνητρα γιατί με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση χτίζεις αυτό που θέλεις. Πιστεύω ότι αύριο θα υπάρχει αυτό".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: