Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Στάζει μέλι» για Οζίλ ο Κεντίρα!!

«Στάζει μέλι» για Οζίλ ο Κεντίρα
Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου είναι, σύμφωνα με τον Σάμι Κεντίρα, ο Μεσούτ Οζίλ. Ο αμυντικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας λίγες ώρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν».

«Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έναν από τους κορυφαίους στη συγκεκριμένη θέση», τόνισε ο Κεντίρα στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας», ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε:

«Υπάρχουν βέβαια και συγκεκριμένα πράγματα, στα οποία ο Μεσούτ επιδέχεται βελτίωσης. Το γνωρίζει και ο ίδιος και εγώ τον συμβουλεύω πάντα σαν φίλο. Ωστόσο πιστεύω ότι εξαιτίας της ποιότητας που έχει ως παίκτης, είναι ένας εκ των κορυφαίων».

Όσον αφορά την προσεχή αντίπαλο των «μερέγχες», για το Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη, ο Κεντίρα επεσήμανε χαρακτηριστικά: "Μπορεί η Ντόρτμουντ να μην έχει πολύ εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο είναι μία πολύ συμπαγής ομάδας, πειθαρχημένη και με αγωνιστική ποιότητα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι".



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: