Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο Ηρακλής στον Κορυδαλλό

Αυτοκτόνησε ο Ηρακλής στον Κορυδαλλό, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Προοδευτική και έμεινε εκτός συνέχειας στο κύπελλο Ελλάδας.

Το τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Γρίβας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ενώ ο Ηρακλής έχει σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Χατζή, ο οποίος ανρήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Κριβόκαπιτς από τον Κολιό. Επίσης, σωστά διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Γκιόκα στο 39'.

Όσον αφορά τον αγώνα, πάντως, ο Ηρακλής πλήρωσε τα λάθη του και την μη αξιοποίηση των κλασικών ευκαιριών που είχε, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην Προοδευτική, καθώς στο 16΄ ο Αργυρίου εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βαγγελόπουλου, βγήκε μόνος του απέναντι στον Βοσνιάδη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Καλύτερος ο Ηρακλής στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ. Στο 62΄μετά από σέντρα του Γεωργίου, ο Ισαάκ προσπάθησε υπό πίεση να πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Προοδευτικής.

Στο 75΄ ο Γηραιός «σπατάλησε» μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Βαγγελόπουλο, ο οποίος μόνος και αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Με την έλευση του Μπανγκουρά στο 78΄ο Ηρακλής «επιβεβαίωσε» την υπεροχή του, επέβαλλε το ρυθμό του αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσε με το γκολ του Γρίβα στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σμηειωθεί πάντως ότι στην κερκίδα των οπαδών της Προοδευτικήγς υπήρξαν πολλές σημαίες με τον κέλτικο σταυρό, ενώ ακούστηκαν εθνικιστικά αλλά και... αντεθνικά συνθήματα.

Διαιτητής: Χατζής (Δ. Αττικής)

Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Κασαβέτης (Δ. Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Κουσουρής, Δημ. Χόρτσας (69' Κολιός), Παπανικόλας, Μπελέρης, Μακαρόνας (60' Κουρτάνοβιτς), Λέκας, Γκιόκα (58' Γρίβας), Επιτροπάκης, Κακαράς, Αργυρίου

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Λόπεθ (90' + Κωνσταντινίδης), Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντες, Μίχος, Χιονίδης (78' Μπανγκουρά), Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς, Γεωργίου (64' Παληγεώργος), Τζοβέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: