Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Λο: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Λο: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»
Η βάση για μία καλή συνέχεια θα πρέπει να γίνει για τον Ολυμπιακό, η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε ο Έισι Λο μιλώντας ενόψει του αυριανού (25/10) παιχνιδιού με την Ζαλγκίρις για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο 27χρονος παίκτης εξήγησε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να… χτίσουν πάνω στο αποτέλεσμα του ντέρμπι και εστιάζοντας στον αμυντικό τομέα να πετύχουν το απόλυτο στην έδρα τους με αντιπάλους τους Λιθουανούς.

«Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σπουδαία. Μας δίνει ένα πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και ήταν ό,τι καλύτερο μετά την βαριά ήττα που γνωρίσαμε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντολού, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη που πετύχαμε τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και στη συνέχεια στάθηκε στο στοιχείο εκείνο που θα βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει το 2/2 στο ΣΕΦ στην φετινή Euroleague:

«Το κλειδί για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις θα είναι η άμυνα, όπως και σε όλα τα παιχνίδια εκεί θα πρέπει να εστιάζουμε καθώς με έτσι περιορίζουμε τους αντιπάλους τους. Επιπλέον θα πρέπει να μπορέσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό κόντρα στους Λιθουανούς».

Όσο για το γεγονός ότι ακόμα δεν βρίσκεται αγωνιστικά σε top επίπεδο;

«Δουλεύω ακόμα, ο προπονητής προσπαθεί να με βάλει στο κλίμα. Για αυτό και δεν έχω ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Θα βρω το ρυθμό μου και τη φυσική μου κατάσταση όσο περνά ο καιρός για να μπορέσω να προσφέρω το 100%. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι αυτός που θέλω και μπορώ, η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: