Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Δεν μας κλείσανε σε ορυχείο»

«Δεν μας κλείσανε σε ορυχείο»
Με την ελπίδα πως το ματς με τη Μάλαγα για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της Μίλαν, πέταξε για την ισπανική πόλη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής των «ροσονέρι» μιλώντας πριν την πτήση, επανέλαβε πως πιστεύει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας, τόνισε πως η διοίκηση τον στηρίζει, παραδέχτηκε, ωστόσο, πως δεν έχει μιλήσει με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την περασμένη εβδομάδα.

Μέσα σε λίγες μέρες κρίνεται η θέση του στον πάγκο της Μίλαν. Τα παιχνίδια με τη Μάλαγα και τη Τζένοα θα δείξουν αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης των «ροσονέρι» ή η απόλυσή του θα είναι η κατάληξη μιας πορείας που είναι συνεχώς φθίνουσα.

Ο ίδιος ο Αλέγκρι, ωστόσο, δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη. Αυτό φάνηκε από όσα είπε λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μάλαγα. «Επαναλαμβάνω όσα έχω δηλώσει και τις προηγούμενες μέρες. Η διοίκηση με στηρίζει, αυτό νιώθω. Δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο της Μίλαν. Βέβαια δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο τις τελευταίες μέρες. Εδώ και μια εβδομάδα δεν με πήρε τηλέφωνο, αλλά ξέρω πως παρακολουθεί όσα γίνονται», είπε ο Αλέγκρι.

Συνεπώς ξέρει για τον… εγκλεισμό των παικτών στο προπονητικό κέντρο που αποφάσισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. «Το γνωρίζει ο Μπερλουσκόνι, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή η κίνηση γίνεται για το καλό της ομάδας. Στο κάτω-κάτω δεν είμαστε κλεισμένοι σε κανένα ορυχείο. Στο Μιλανέλο είμαστε και πρέπει να νιώθουμε και τυχεροί», σημείωσε ο προπονητής της Μίλαν.

Ποιες είναι οι προσδοκίες του από το ματς με τη Μάλαγα; «Οι αντίπαλοί μας παίζουν καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κλείσουμε σωστά την άμυνα και να βγαίνουμε με αξιώσεις στην επίθεση. Απαιτείται μέγιστη προσήλωση και πολλή αποτελεσματικότητα, αν θέλουμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την Ισπανία».

Την ενδεκάδα την έχει αποφασίσει; «Έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες, αλλά και μερικές απουσίες. Θα παίξουν όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πιστεύω πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει», τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: