Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Λύγισε» και τον Σαμαρά η Μπαρτσελόνα!!

«Λύγισε» και τον Σαμαρά η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε ένα βήμα πριν τη γκέλα, ωστόσο ο Ζόρντι Άλμπα ήρθε σαν από μηχανής… Θεός και στο 90+4’ χάρισε το τρίποντο στους Καταλανούς κόντρα στη Σέλτικ με 2-1 για τη τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε για τους Κέλτες ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 43’.

Ξανά στο… κόλπο μπήκε και η Σπαρτάκ με τη νίκη της νωρίτερα με σκορ 2-1 επί της Μπενφίκα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε με αρκετά αμυντικά κενά τη Σέλτικ για τη τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη στον Έλληνα… Θεό. Ο Μολγκό στο 18’ εκτέλεσε το φάουλ, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά και με τη βοήθεια του Μασεράνο, ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει λίγο πορεία, η Σέλτικ έκανε το 1-0 μέσα στο «Καμπ Νου».

Στο 43’ ο «Sam» αποχώρησε τραυματίας, καθώς γύρισε το πόδι του και πιθανώς έχει υποστεί διάστρεμμα και δεν έφτανε αυτό, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάβι συνεργάστηκε άψογα με τον Ινιέστα, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1. Και ενώ ο επιθετικός μονόλογος των Καταλανών συνεχιζόταν, ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων, Φόστερ είχε… κατεβάσει ρολά. Κρατούσε μόνος την ισοπαλία, μέχρι τη τελευταία φάση του αγώνα. Ο Αντριάνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, κανείς αμυντικός δεν κατάφερε να διώξει και ο Ζόρντι Άλμπα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Αντριάνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπάρτρα, Ινιέστα, Τσάβι, Σονγκ, Μέσι, Σάντσες (80' Βίγια), Πέδρο (76' Τέγιο)

Σέλτικ (Νέιλ Λένον): Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Μίλγκρου, Γουίλσον, Λούστιγκ, Μπράουν, Άμπροζ, Λέντλεϊ, Σαμαράς (43’ Φόρεστ), Χούπερ, Βανιάμα



B2-1C www.goalsup.com από fasthighlights-2013


Αποτελέσματα τρίτης αγωνιστικής:

Σπάρτακ Μόσχας-Μπενφίκα 2-1
(3' Καριόκα, 43' αυτ. Ζαρντέλ - 33' Λίμα)

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ 2-1
(44' Ινιέστα, 90+3' Ζόρντι Άλμπα - 18' Σαμαράς)

Βαθμολογία 7ου ομίλου:

1. Μπαρτσελόνα 9
2. Σέλτικ 4
3. Σπάρτακ Μόσχας 3
4. Μπενφίκα 1

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

07/11/2012 Σέλτικ-Μπαρτσελόνα
Μπενφίκα-Σπάρτακ Μόσχας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: