Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Καταδικαστέες από όλες τις υγιείς δυνάμεις»

«Καταδικαστέες από όλες τις υγιείς δυνάμεις»
Η επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν του ΟΦΗ κατά την αναχώρησή του από το γήπεδο των Περιβολίων και την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ λίγκας, χάλασε το όλο καλό κλίμα μεταξύ των δυο κρητικών συλλόγων. Έτσι, η διοίκηση των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει το περιστατικό, όπως περιμένει να κάνουν και οι απολύτως υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις και ζητά προσπάθεια, ώστε να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη μεμονωμένη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ, μετά την αναχώρησή της με λεωφορείο από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και, αφού όλα είχαν κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα πρέπει να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλες τις υγιείς δυνάμεις, στην κοινή προσπάθεια που οφείλουμε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να καταβάλλουμε για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη γενικότερη ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: