Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Θα παίξει σαν λιοντάρι»

«Θα παίξει σαν λιοντάρι»
Την προειδοποίησή του προς τους αμυντικούς της Μίλαν έστειλε ο μάνατζερ του Μάρτιν Ντεμικέλις, Γκουστάβο Γκέτσι. Ο Γκέτσι δήλωσε πως στο ματς της Μάλαγα με τους «ροσονέρι» ο πελάτης του σκοπεύει να σκοράρει και για αυτό το λόγο θα δοκιμάσει να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετική ψυχολογική, αλλά και αγωνιστική κατάσταση. Από τη μία η γηπεδούχος Μάλαγα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της και πηγαίνει πολύ καλά και στην Πριμέρα Ντιβισιόν, από την άλλη η Μίλαν που στην Ευρώπη πάει σχετικά καλά, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο Καμπιονάτο, όπου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης μίλησε ο Γκουστάβο Γκέτσι, μάνατζερ του Μάρτιν Ντεμικέλις, στέλνοντας ένα μήνυμα στους αμυντικούς της Μίλαν. «Ο πελάτης μου θέλει να κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν. Μου εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να πετύχει γκολ και για το λόγο αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί. Θα προωθείται στις στημένες φάσεις και θα δοκιμάσει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα», είπε χαρακτηριστικά ο Γκέτσι.

Ο Ντεμικέλις είναι αμυντικός. Πόσο εύκολο είναι να πετύχει το σχέδιό του; «Δεν είπα πως θα είναι εύκολο. Ο ίδιος μπορεί να το κάνει εύκολο, αν παίξει όπως περιμένω. Τον γνωρίζω καλά και σας προειδοποιώ πως θα αγωνιστεί σαν λιοντάρι το βράδυ της Τετάρτης», τόνισε ο μάνατζερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: