Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ευκαιρία για ανάκαμψη!!

Ευκαιρία για ανάκαμψη
Δεν απογοητεύεται από το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο προπονητής της Ζενίτ μιλώντας πριν την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ τόνισε πως απαιτεί από τους παίκτες του να πάρουν 6 βαθμούς στα επόμενα δύο ματς, ώστε να ξαναμπούν στο… παιχνίδι της πρόκρισης.

Όταν η κληρωτίδα έφερε στον ίδιο όμιλο τη Μίλαν, τη Ζενίτ, τη Μάλαγα και την Άντερλεχτ, οι περισσότεροι έδιναν ως σχεδόν βέβαιες για την πρόκριση στους «16» τις δύο πρώτες. Και αν η Μίλαν βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση, το ίδιο δεν ισχύει για τη Ζενίτ, που ξεκίνησε άσχημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό.

Αυτό, όμως, δεν απογοητεύει τον προπονητή της, Λουτσιάνο Σπαλέτι, που πιστεύει ακόμα στην ανάκαμψη της Ζενίτ. «Πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Από τα δύο ματς με την Άντερλεχτ απαιτώ από τους παίκτες μου να πάρουν 6 βαθμούς. Μόνο με δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς θα μπορέσουμε να βρεθούμε σε καλή θέση και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να πάρουν δύο νίκες», τόνισε ο Σπαλέτι.

Για να έρθουν αυτές οι νίκες απαιτείται καλή απόδοση από όλους και ιδίως από τον Χουλκ και τον Βίτσελ που μέχρι τώρα δεν έχουν ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις τους. «Και οι δύο είναι μεγάλοι παίκτες και σύντομα θα δείξουν την πραγματική τους αξία. Από όσα έχω δει στις προπονήσεις είμαι αισιόδοξος πως αυτό μπορεί να συμβεί από το επόμενο κιόλας ματς», σημείωσε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: